Tamponare cu iz de alcool în miez de noapte cauzată de un tânăr beiușean inconștient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani a cauzat o dublă tamponare după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a pierdut controlul volanului, dar polițiștii nu au putu stabili alcoolemia pe baza testării cu etilotestul.

În noaptea trecută, în jurul orei 01.05, poliţiştii din Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin 112 că, pe raza localităţii bihorene Delani, un autoturism a părăsit carosabilul şi a tamponat două autoturisme staţionate.Poliţiştii beiuşeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că R.M., de 29 de ani, din Beiuş, este suspectat că ar fi condus autoturismul care a provocat tamponarea. Întrucât acesta părea a se afla într-o vădită stare de ebrietate, nu a putut fi testat cu aparatul etilo-test şi a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cam în aceleași condiții, ieri, în jurul orie 17.00, pe drumul judeţean 792/A, între localităţile Miersig şi Husasău de Tinca a fost depistat orădeanul B.C.F., de 26 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, fără a poseda permis de conducere corespunzător.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite