FOTO Trei copii, dintre care cel mai mic de un an şi patru luni, tăiați cu briceagul de tovarășul de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene desprinse din filmele de groază s-au petrecut luni seară în satul Suplac, din comuna bihoreană Suplacu de Barcău. Trei copiii, dintre care unul de nici doi ani, au fost tăiați cu lama unui briceag de către un băiat de 14 ani. Uneia dintre victime i-a fost tăiată urechea.

Totul s-a petrecut în jurul orei 21.00. Se pare că totul ar fi plecat de la niște neînțelegeri avute de cei patru minori. După spusele copiilor, Marc B., agresorul de 12 ani, a mers acasă la cei trei, care erau singuri și a început să îi înjunghie fără nicio explicație Victimele sunt un băiețel de nici doi ani, un băiat de opt ani  și o fată de 12 ani. Aceștia au suferit mai multe tăieturi la nivelul corpului, cel mai grav fiind băiețelul de un an și jumătate, căruia i-a fost tăiată o ureche. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal, iar în momentul de față, viața lor nu este pusă în pericol. 

Băiatul care a înjunghiat trei copii, cu probleme psihice din cazua divorţului părinţilor

„M-a împuns cu brișca"

Chiar dacă au trecut printr-o spaimă cumplită, micuții agresați mai au puterea să povestească amănunțit clipele prin care au trecut. Adina Sabău, fetița de 12 ani povestește despre cum colegul lor de joacă a scos briceagul și a început să îi lovească. „Mama nu era acasă., era plecată în sat. A intrat la noi în casă și a început să dea cu brișca. Pe fratele cel mic l-a împus cu brișca lângă ochi, la ureche și la gât. Pe mine m-a tăiat în cap", spune fetița de 12 ani. Copii erau singuri în momentul înc are s-a produs agresiunea pentru că mama lor era plecată  pe la vecini, pentru a cere bani împrumut. „Am fost plecată după bani împrumut în sat. Când am venit i-am gasit pe toti trei înjunghiați cu cuțitul. Erau plini de sânge", spune femeia de 37 de ani, care amai are doi copii pe lângă cei din spital. Dintre cei trei copii, cel mai cel mai mult a avut de suferit micuțul Călin, de numai un an și 4 luni. În funcție de evoluția stării lui, copilul ar mai putea fi supus unei intervenții chirurgicale.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu victimele „cuţitarului” de 14 ani

Cei mai mic, rănit mai grav

„La Spitalul Municipal au fost internați trei minori. Doi dintre aceștia au leziuni superficiale, în timp ce băiatul de un an și patru luni are leziuni mai profund, pentru care necesită îngrijirea pe parcursul a mai multor zile. Cel mai mic are urechea tăiată. S-ar putea să mai necesite întervenție chirurgicală. Viața nu le este pusă în pericol", a spus Ovidiu Pop Laurean, managerul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu".

Nu au fost plângeri

Se pare că polițiștii au mâinile legate în privința acestui caz. Ei doar cercetează cazul, mai ales că din partea părinților nu a venit nicio reclamație. „Polițiștii deplasați la fața locului au constatat fapta. Urmează să se facă cercetări și încadrare juridică după ce se va stabili câte zile de spitalizare necesită victimele. Până acum nu a existat nicio plângere din partea părinților", a spus Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite