Sora cunoscutei vedete TV Olivia Steer, Lavinia, a murit azi-noapte la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavinia Steer era o mare iubitoare de câini
Lavinia Steer era o mare iubitoare de câini

Lavinia Steer, sora cunoscutei vedete TV Olivia Steer, a murit azi-noapte, după o lungă luptă cu cancerul. În urma ei a rămas un băiețel de șase ani, pe care Lavinia îl creștea singură. Orădeanca era regizor și preparator universitar al Facultății de Muzică din Oradea.

Lavinia Steer (38 ani ) nu era la fel de cunoscută ca sora ei, Olivia Steer, însă a fost un om remarcabil, regizor și preparator universitar și doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea.
Avea  o  mare pasiune pentru căței, era crescător de câini și a fost arbitru internațional pentru concursurile de câini. "Îmi pare extraordinar de rău pentru ea. O știam de zece ani. Era crescător de câini și ca arbitru era de nota zece. Iubea câinii foarte mul, erau viața ei", a declarat Alafi Ferenc, fostul președinte al Asociației Chinologice Bihor.

Foarte activă profesional

De câțiva ani, regizoarea se lupta cu cancerul. Apropiații spun însă că până pe ultima sută de metri, Lavinia Steer s-a ocupat de proiectele ei teatrale și a fost foarte activă, în ciuda bolii. Lavinia Steer este absolventă a trei facultăți. A terminat Filologie, Regie și Actorie. Unul dintre spectacolele cunoscute ale Laviniei Steer este Transplantul, montat la Teatrul 74 din Târgu Mureș.



Lavinia era o mare iubitoare de câini și arbitru internațional din 2002

În Oradea, Lavinia Steer a fost vreme de șase ani preparator universitar la Facultatea de Muzică, profilul Artele Spectacolului - Actorie. În data de 18 octombrie 2010, piesa Transplantul s-a jucat și la Oradea, pe scena Teatrului Arcadia. De această dată textul scris de Lavinia Steer a fost jucat de deținuți ai Penitenciarului Oradea, îndrumați de actorul Florin Silaghi. Piesa s-a jucat și la Teatrul Notarra, în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Deținuți 2010.

Lavinia Steer a fost arbitru internațional la concursurile de căței
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite