TRAGEDIE Un elev dint-o localitate bihoreană a murit după ce a căzut într-o râpă de doi metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din Bihor. David Alexandru Blaga în vârstă de 11 ani a decedat, astăzi, în timp ce se afla într-o excursie alături de alţi 50 de colegi, opt cadre didactice şi părinţi. Băiatul a căzut într-o răpâ de pe Valea Peştişului. Potrivit reprezentanţilor ISJ Bihor, excursia nu a fost aprobată de către conducerea şcolii.

Copiii de la şcoala din localitatea bihoreană Peştiş au ales, ca de 1 iunie, Ziua Copilului, să facă o excursi pe valea din localitate. Ei au fost însoţiţi de opt cadre didactice şi părinţi. Din nefericire, a fost suficient un moment de neatenţie ca să se producă o tragedie.

David Alexandru Blaga, elev din clasa a IV-a, s-a desprins de grup, iar când ceilalţi şi-au dat seama că lipseşte, a fost prea târziu. Băiatul a fost găsit într-o râpă de aproximativ doi metri. Aproape o oră au încerct medicii SMURD să-l resusciteze, dar fără succes, din păcate.

În jurul orei 11.00, copilul l-a rugat pe învăţător să-i dea voie să viziteze o peşteră din zonă, dar a fost refuzat. Se pare, că a ales să meargă singur, peste voia cadrului didactic. În jurul orei 12.00 a fost semnalată dispariţia băiatului. Atât colegii cât şi însoţitorii au început să-l caute. Băiatul a fost găsit peste o oră, de către unchiul său. Din păcate a fost prea târziu.

Poliţiştii au deschis o anchetă, la fel ca  Inspectoratul Şcolar Bihor, care susţine că excursia nu a fost una aprobată de către conducerea şcolii, aşa cum prevede legea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite