TIMP LIBER Concert Smiley, petrecere caritabilă și preziviuni astrale pentru îndrăgostiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley va susţine un concert
Smiley va susţine un concert

La Oradea îndrăgostiții pot sărbătorii în avans Sfântul Valentin. Era Shopping Park organizează în cinstea celor care se iubesc și vor să petreacă alături de partener un concert și multe suprize. Orădenii care vor să facă o faptă bună în acest weekend pot participa la un concert caritabil organizat de motocicliștii orădeni în Yellow Submarine.

Clubul motocicliştilor "Black Eagle" organizează petrecerea caritabilă "Din inimă... pentru inimi!". Evenimentul va avea loc sâmbătă, în cafeneaua Yellow Submarine. Motocicliștii vor să strângă fonduri pentru a cumpăra un pulsoxismetru pentru Secţia de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu". "Acest aparat măsoară nivelul saturaţiei oxigenului din sânge. Spitalul Municipal are un singur aparat de acest gen, la Urgenţe, în timp ce la secţia de Cardiologie Infantilă, unde ar fi mai multă nevoie nu există", a afirmat Patrick Papp, vicepreşedintele Clubului  "Black Eagle".  Cei care vor să participe la petrecere au de plătit un bilet în valoare de 10 lei, care va participa la o tombolă cu premii. De asemenea, clienții cafenelei vor putea face donații într-o urnă amplasată special pentru eveniment. Extragerea biletelor câştigătoare la tombolă se va face pe 13 februarie.

Îndrăgitul artist Smiley vine la Oradea pentru a face o bucurie îndrăgostiților. El va fi prezent la Era Park sâmbătă, unde va susține un concert și va oferi autografe de Ziua Îndrăgostiților. Simley nu este singura surpriză de Ziua Îndrăgostiților. "Începând cu ora 17:00 publicul va fi antrenat de școlile de dans din Oradea, cu demonstrații de hip hop, breakdance, salsa sau gimnastică ritmică.  De la ora 18:00, Smiley va urca pe scenă și va susține un concert de 50 de minute în care va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale, urmat apoi de o sesiune de autografe", spune Ioana Ionescu, marketing manager Era Shopping Park.

Surprize pentru îndrăgostiți

Tot pentru îndrăgostiți, o cafenea din interiorul galeriilor comerciale le va oferi posibilitatea de a afla ce le rezervă viitorul, în relație. Un astrolog le va realiza astrogramele.  Totodată, cuplurile își vor putea face cu fotografii, special de Sfântul Valentin.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite