TIMP LIBER: Comedie cu George Clooney și teatru, activități de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară Oradea vă prezintă câteva recomandări pentru timp liber. Cei care preferă să vadă un film în weekend la Hollywood Multiplex rulează comedia Omul care se holba la capre. La Teatrul Aracadia se pune în scenă, duminică, piesa Cheița de aur.

Omul care se holba la capre

Pelicula americană privește cu umor întâmplări din viața reală ce sunt mult prea bizare pentru a fi credibile, un reporter descoperă o facțiune ultra-secretă din eșichierul armatei americane. Reporterul Bob Wilton caută o nouă întâmplare senzațională pe care să o publice, când îl întâlnește pe Lyn Cassady ce pretinde că face parte dintr-o unitate militară secretă. O legiune de „călugări luptători" cu puteri psihice extraordinare luptă în război, filmul poate fi văzut la Hollywood Multiplex de al 18.45.

Cheița de aur

Piesa Cheița de aur va fi pusă în scenă duminică de la ora 11.00 pe scena teatrul Arcadia din Oradea. Spectacolul „Cheița de aur" este o adaptare de Igor Lungu, după „Buratino", de Aleksei Tolstoi. Din distribuție vor face parte îndrăgiții actori: Ioana Dăgău, Mirela Corbeanu și Igor Lungu. Scenografia poartă semnătura Larisei Lungu și a lui Csuri Emese. Sursa de inspirație a piesei a constituit-o povestirea lui Carlo Collodi, „Pinocchio". Prețul unui bilet va fi de 5 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii.

Elevi la cros

Elevii din comuna Vadu Crișului sunt așteptați la o competiție de cros care va avea loc sâmbătă în localitate. Concursul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport Bihor și este dedicată exclusiv elevilor.

Marghitenii vor record

Școlarii și copiii din grădinițele marghitene vor să stabilească un record național inedit: realizare unei picturi de 32 de metri pătrați. Evenimentul se va petrece cu mesajul „Copiii au nevoie de iubire!".

Curs de tir cu arcul tradițional

Clubul Sportiv Gym îi invită pe orădeni la o un curs de tir cu arcul vineri și sâmbătă de la ora 18.00. Se poate practica tirul cu arcul tradiţional  sau tir  cu arcul compound sub bagheta antrenorilor profesioniști.

Șahistul poet

Tânărul Tudor Ursente și-a lansat primul volum de poezii, "Lemon Vodka", apărut la editura "Arca". Tudor Ursente este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu și un șahist consacrat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite