Agenţiile de turism au venit cu oferte speciale pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Buzle a optat pentru Grecia
Alina Buzle a optat pentru Grecia

Sala Sporturilor "Antoni Alexe" din Oradea, găzduieşte, în acest weekend, cea de-a treia ediţie a Târgului de turism Top Travel. Orădenii îşi pot alege destinaţiile pentru vacanţă, ofertele agenţiilor fiind semnificative pentru pachetele achiziţionate în cadrul târgului.

Orădeanca Alina Buzle s-a numărat printre primiii vizitatori ai Târgului de Turism Top Travel, care se desfăţoară în aceste zile la Sala Sporturilor "Antonio Alexe", din Oradea. Orădeanca doreşte să îşi petreacă o săptămână în Grecia alături de familie. "Nu am mai fost până acum în Grecia şi ne-am propus să ajungem în acest an. Am venit să consult oferta agenţiilor de turism şi pot să spun că sunt mulţumită. Bugetul alocat vacanţei nu va depăşi 800 de euro, pentru  trei persoane", ne-a spus Alina Buzle.

Noutatea celei de-a treia ediţii a târgului de turism a fost prezenţa, cu stand propriu, a SC Turism Felix, care a venit să-i convingă pe orădeni să aleagă ştrandurile cu apă geotermală din Băile Felix pentru a-şi petrece weekend-urile şi nu numai.

 În ceea ce priveşte ofertele agenţiilor de voiaj, acestea au fost variate şi s-au pliat pe posibilităţile financiare ale fiecăruia. Reducerile de preţuri sunt semnificative pentru pachetele turistice achiziţionate în timpul târgului.

Preţurile sunt mai piperate când vine vorba de croaziere. "O croazieră de şapte zile în ţările nordice ajunge la mai bine de 2000 de euro pe persoană. Avem şi croaziere de 199 de euro plus 120 de euro taxele, pe Marea Mediterenă" ne-a spus Finola Kovasc, consultant la o agentie de turism.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite