Sute de șoferi vitezomani au fost trași pe dreapta în weekend, în județul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 430 de „vitezomani" au fost sancţionaţi în weekend  de către poliţiştii rutieri din Bihor. Trei dintre aceștia au rămas fără permis de conducere, având în vedere faptul că au depășit limita legală de viteză cu peste 50 km/h.

„Șase permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost constatate două infracţiuni. Din cele şase permise de conducere reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, trei au fost pentru depăşirea regimului legal de viteză cu peste 50 km/h, două pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare şi unul pentru alte abateri", a comunicat Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor.

Cu viteză excesivă prin localitate

Un brașovean care a condus prin localitatea Topa de Criș cu o viteză de 112 km/h a rămas fără permis pentru 90 de zile, asemenea unui ieșean în vârstă de 27 de ani, care afost prins de radar cu o viteză de 114 km/h.  

Dosar penal                                                                                   

„Sâmbătă, pe strada Piaţa 22 Decembrie din Oradea a fost depistat un orădean în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal", a transmis Ioana Indrieș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite