Sute de vitezomani orădeni au fost amendați într-o singură zi de polițiștii rutieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două sute de vitezomani au fost sancţionaţi joi, de poliţiştii rutieri orădeni, în timpul unei acțiuni de control în trafic. Polițiștii au amendat și pietonii care au fost prinși trecând strada ilegal sau șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool.

"Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 421 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 58.440 lei. Totodată, şase permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost constatate cinci infracţiuni şi opt tamponări", spus inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Potrivit sursei citate, 216 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 25 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 99 de pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, trei conducători auto pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 78 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite