Sute de orădeni au participat la marşul „Câştigi şi dăruieşti sănătate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii încurajaţi să facă mişcare
Orădenii încurajaţi să facă mişcare

Orădeni au ales să se alăture, ieri seară, marşului „Câştigi şi dăruieşti sănătate-Marşul orădenilor pentru orădeni", ce a avut loc în parcul 1 Decembrie. Evenimentul a fost dedicat combaterii diabetului zaharat.

Compania farmaceutică Sanofi şi Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice au organbizat, ieri seară, în parcul 1 Decembrie din Oradea marşul „Câştigi şi dăruieşti sănătate-Marşul orădenilor pentru orădeni". Orădenii au fost invitaţi să participe la acest marş pentru a promova mişcarea zilnică, care poate reduce cu 40% riscul dezvoltării diabetului zaharat. Evenimentul a avut şi un scop umanitar, în numele fiecărui participant la marş, compania Sanofi donând 10 lei Clinicii de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Persoanele care au ales să fie prezente la acest eveniment au primit la start un cupon pe care l-au introdus în urmă odată ce au ajuns la finish. La final fiecare orădean participant a primit o diplomă de participare, un steguleţ şi un balon. Potrivit reprezentanţilor companiei farmaceutice în conturile Clinicii de Diabet din Oradea vor intra 10.000 de lei chiar dacă în urnă s-au aflat doar 600 de taloane. Aceşti bani vor fi utiliuzaţi în acţiuni de prevenire a controlului diabetului zaharat şi a complicaţiilor acestuia, dar şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de tratament al pacienţilor orădeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite