Sute de orădeni îndură arșița verii fără apă caldă și fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrări de reabilitare a punctelor termice, defecțiuni apărute pe nepusă-masă, sau modernizarea unor străzi, aduc orădenii la disperare. Zeci de străzi sunt deja lipsite de apă caldă, iar de săptămâna viitoare, orădenii din trei alte trei cartiere vor trebui să se spele în lighean timp de două săptămâni.

După ce în data de 5 august s-a anunțat întreruperea furnizării apei calde pe aproape 20 de străzi, din mai multe cartiere ale orașului, astăzi compania a transmis că, de marți, va face același lucru și în zona Decebal. Astfel, în perioada 10 - 24 august se va întrerupe furnizarea apei calde de consum. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi în perimetrul delimitat de Bulevardul Decebal și străzile  Sovata, Menumorut, Orșovei, Progresului, Splaiul Crișanei, Brâncoveanu și Tudor Vladimirescu. Motivul sunt  lucrările capitale la racordul de transport agent termic primar care deserveşte străzile.

Fără dușuri în Rogerius

Nici locuitorii din cartierul Rogerius nu sunt mai fericiți. Din pricina lucrărilor executate la punctele termice 105 și 110, locuitorii străzilor Călugăreni, Italiană și Podului au rămas fără apă caldă în luna iulie. Ei vor trebuie să îndure dușuri reci până în data de 17 august.

Interzis la apă potabilă pe Iuliu Maniu

Locuitorii de pe strada Iuliu Maniu îndură o pedeapsă mai aprigă încă din luna iulie. Din pricina lucrărilor complexe care presupun înlocuirea completă a rețelei de canalizare și refacerea în întregime a carosabilului, la robinet nu curge nici măcar apă rece. Deși inițial oprirea apei potabile trebuia a fost anunțată în intervalul orar 8.00-14.00, pe motiv că atunci sunt orădenii plecați la lucur, în realitate, apa se oprește mai devreme și revine cu întârziere. În plus, apa se oprește și sâmbăta. Din păcate, locuitorii de pe Maniu trebuie să îndure lipsa de orice fel a apei, până în luna septembrie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite