Sute de orădence au fost interesate de primul târg de Beauty & Wellness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădencele au avut ocazia să afle direct de la specialiști care sunt tendințele în frumusețe, pentru primăvara și vara 2011, la primul târg de Beauty & Wellness, organizat în acest weekend la Era Shopping Park Oradea.

Tendindețele pentru 2011 în machiaj arată că se poartă verdele și rozul. În privința coafurilor, se poartă buclelele nefinisate și diferite nuanțe de roșu.Cei interesanți au aflat de la specialiști trendurile în materie de fitness, wellness, spa, frumuseţe şi îngrijire corporală. „Cei mai importanţi producători şi distribuitori ai saloanelor de profil au fost prezenţi la târg şi au oferit sfaturi şi informaţii complete despre produse doamnelor şi domnişoarelor", a spus Ioana Ionescu, marketing manager Era.

De-alungul celor două zile de târg, au avut loc demonstraţii şi concursuri de fitness, spinning şi aerobic şi concursuri tematice de culturism, de forţă  şi de rezistenţă. În plus orădenii au avut ocazia să facă diverse teste de sănătate diagnosticate de specialşti, gratuit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite