Sute de copii orădeni au ales să-şi sărbătorească ziua alături de jandarmi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au făcut exerciții demonstrative
Jandarmii au făcut exerciții demonstrative

Jandarmii bihoreni au primit astăzi sute de copii, la sediul unității din Oradea, cu ocazia Zilei Porților Deschise. Copiii au urmărit exercițiile demonstratite organizate de jandarmi cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Activităţile au început cu finala mică şi finala mare a „Cupei Jandarmeriei" la minifotbal pentru liceeni. În urma jocurilor, pe locul IV s-a clasat Liceul Pedagogic „Nicolae Bolcaş" Beiuş, locul III a revenit Liceului „Lucian Blaga" Oradea, pe locul II s-a clasat Colegiul Economic „Partenie Cosma" Oradea, iar campioană este Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" Oradea. Jandarmii i-au premiat şi pe cel mai bun portar, Creţ Bogdan (L. Blaga Oradea), cel mai bun golgheter, Gabor Cătălin (Beiuş), şi cel mai bun jucător, Maier Cristian (Colegiul Economic)."Prin această competiţie am reuşit să promovăm spiritul fair play, atât în rândul competitorilor cât şi în rândul galeriilor. Premiul pentru cea mai frumoasă galerie a revenit Grupului Şcolar „V. Voiculescu"", a precizat căpitan Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.



Exerciții demonstrative

Jandarmii au făcut exerciții demonstrative

După meciurile de fotbal copiii au următir exerciţiile demonstrative organizate de jandarmi. La început grupa specială antiteroristă a trebuit să captureze câţiva răufăcători care au atacat un transport special care conţinea muniţie. Următorul exerciţiu a avut în prim plan unul din câinii Jandarmeriei, care a demonstrat modalitatea de intervenţie pentru imobilizarea unui infractor. Luptătorii din grupa specială făcut demonstrații cu exerciţii de autoapărare, iar ultimul exerciţiu a fost un spectacol de dresaj canin în care au fost implicati şi copiii. La final copiii au luat cu asalt atelierele de prezentare a armamentului şi tehnicii şi-au făcut fotografii cu câinii de servciu şi s-au plimbat cu maşinile Jandarmeriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite