Suspecţi de tâlhărie şi furturi, reținuți în arest de poliţiştii orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri suspectați că au comis o tâlhărie și mai multe infracțiuni de furt calificat, au fost reținuți joi de polițiștii orădeni. Orădenii S.L., de 28 de ani şi L.C., de 24 de ani,  sunt suspectaţi de poliţiştii orădeni că, în perioada decembrie 2010 - mai 2011 ar fi comis o infracţiune de tâlhărie şi două infracţiuni de furt calificat, provocând un prejudiciu de aproximativ 50.000 lei.

 În urma percheziției făcute de polițiști la tânărul de 28 de ani, oamenii legii au găsit mai multe bunuri despre care cred că ar proveni din infracţiuni. "Este vorba de monitoare de calculator, unităţi centrale şi alte componente de calculator şi sculele folosite pentru comiterea spargerilor, bunuri care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Poliţiştii orădeni au recuperat aproximativ 35.000 lei din valoarea prejudiciului provocat de cei doi suspecţi şi diverse bunuri sustrase pe care aceştia le vânduseră deja, în special aparatură electrică şi electronică.

Cei doi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, ei fiind cercetați pentru tâlhărie şi furt calificat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite