Surpriză la examenul pentru şefia Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Daniela Petrişor
Dr. Daniela Petrişor

Daniela Petrişor este noul manager al Ambulanţei Bihor. În aceste zile la Bucureşti s-a desfăşurat concursul de ocupare a postului de manager la Serviciulile de Ambulanţă, iar în urma  examenelor  Daniela Petrişor a obţinut o notă mai mare decât contracanditatul său dr. George Gălbineanu. Rezultatele nu sunt definitive, candidaţii nemulţumiţi putând să depună contestaţii.

Potrivit rezultatelor postate pe site-ul Minisrterului Sănătăţii, concursul pentru şefia Ambulanţei Bihor a fos câştigat de dr. Daniela Petrişor. Pentru această funcţie a candidat şi dr. George Gălbineanu actualul manager al SAJ. La proba scrisă dr. Daniela Petrişor a obţinut nota 7.87 în timp ce contracandidatul ei, dr. George Gălbineanu a luat nota 7.00. Ieri, cei doi candidaţi au avut de susţinut proiectul de management şi un interviu, astfel că în în urma rezultatelor finale dr. Petrişor a obţinut nota 8.62, iar dr. Gălbineanu 8.26.

 „ Se pot depune contestaţii. Includerea liderului de sindicat Gheorghe Chiş în comisia de examinare a fost o scăpare cu atât mai mult cu cât se ştie despre situaţia tensionată de la SAJ Bihor. Sindicatul are şi lideri cu pregătire superioară care înţeleg despre ce se vorbeşte în timpul examenului" a precizat. dr. Marius Pîrcioagă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bihor.

Dr. Daniela Petrişor s-a aflat până la data de 20 iunie la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, dar a fost destituită din funcţie. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bihor decizia a fost luată în urma unor controale ce vizau indicatorii de performanţă ai managementului, parametrii care nu au fost optimi în opinia reprezentanţilor DSP şi ai Ministerului Sănătăţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite