Suporterii FC Bihor din Oradea au renunțat la înjurături în meciurile din anul 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii susțin că anul acesta au tăiat o singură amendă pentru proferare de injurii la meciurile susținute de FC Bihor în Oradea,  Spre deosebire de orădeni, beiușenii au demonstrat anul acesta că sunt mai colerici când vine vorba de echipa favorită.

Suporterii orădeni care au asistat la meciurile de acasă ale echipei FC Bihor au renunțat la injurii anul acesta.  Conform statisticilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, în semestrul I al acestui an, a fost tăiată o singură amendă contravenţională pentru proferare de injurii.
Suporterii beiuşeni s-au dovedit mai colerici dar nici ei nu au exgerat. În 2010  ei au avut parte de două amenzi pe stadion.

Printre neregulile sesizate de jandarmi în sezonul competiţional 2009 - 2010, au mai fost patru cazuri în care suporterii au vrut să introducă pe stadion băuturi alcoolice și un caz în care un suporter a încercat să introducă pe stadion o armă albă.

În sezonul competițional 2009-2010 au fost aplicate amenzi în valoare totală de 3.250 de lei în cele 127 de misiuni avute.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite