Și pe vreme de criză tot mai multe orădence își investesc banii în silicoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădencele trec prin orice ca să ajungă la perfecţiune
Orădencele trec prin orice ca să ajungă la perfecţiune

Orădencele în căutarea perfecţiunii apelează tot mai des la bisturiu, iar în topul acestor operaţii este cea de mărire a sânilor. Chirurgul plastician Şerban Porumb din Oradea spune că, în ultimul an, numărul solicitărilor pentru operaţii de mărirea sânilor a crescut cu 30 de procente

Chirurgul plastician Şerban Porumb din Oradea spune că, în ultimul an, numărul solicitărilor pentru operaţii de mărirea sânilor a crescut cu 30 de procente. „Operaţiile de acest gen sunt tot mai solicitate”, a confirmat medicul orădean. O astfel de intervenţie costă peste 3.000 de euro, însă orădencele care doresc să aibă un bust perfect nu se uită la bani.

Lavinia Pop are 29 de ani şi, în urmă cu câteva luni, s-a hotărât să facă o operaţie de mărire de sâni. Ea spune că e fericită că a luat această decizie şi că acum este mult mai încrezătoare în ea din toate punctele de vedere. „M-am hotărât să fac această operaţie pentru că m-am simţit complexată mulţi ani din cauză că aveam sânii mici, iar pe măsură ce înaintam în vârstă, se dezvolta o asimetrie tot mai vizibilă şi a devenit tot mai deranjant”, a povestit Lavinia.

Pregătire postoperatorie

Lavinia spune că nu i-a fost frică decât în momentul în care a urcat pe masa de operaţie. Toată pregătirea postoperatorie a însemnat o serie de analize, inclusiv de sânge, pentru a elimina orice complicaţii.

„Dacă ar fi să mai fac odată această operaţie aş face-o fără să clipesc. Am luat hotărârea potrivită şi cred că şi momentul ales a fost oportun. Am apelat la unul dintre cei mai buni medici, cu o echipă de profesionişti. Sunt foarte mulţumită de rezultat”, a spus Lavinia.

Chirurgii esteticieni spun că cele care doresc să opteze pentru una dintre operaţiile estetice la sâni trebuie să fie perfect sănătoase, dar mai ales absolut convinse că vor să facă acest gen de operaţie. Rezultatele sunt în majoritatea cazurilor cele dorite.


Recomandări după operația la sâni

„După intervenţie, pacienta poate să resimtă o jenă la ridicarea braţelor, care cedează în general cam într-o săptămână. Trebuie evitate traumatismele, eforturile fizice importante, trebuie menţinută o igienă locală strictă şi eventual o medicaţie prescrisă”, a spus Şerban Porumb.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite