Oradea: Studenții se pot pregăti pentru joburi în vânzări și resurse umane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenții care vor să câștige experiență în vânzări, IT și resurse umane sunt așteptați miercuri, de la orele 12.00, în Aula Magna a Universității din Oradea.

Asociația Studențească AIESEC Oradea își prezintă mâine proiectul intitulat AIESEC University, care presupune două weekend-uri consecutive de pregătire teoretică și practică, oferită de persoane calificate și profesioniști de la firme din domeniu.

Gratuit
Cele două training-uri vor avea loc în zilele de 20 și 21 noiembrie și 27 și 28 noiembrie. „AIESEC University se adresează în primul rând studenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Ştiinţe Socio-umane, dar şi celorlalţi studenţi interesaţi de oricare din cele trei domenii”, spune Adi Seres, vicepreședinte comunicare la AIESEC Oradea.

Cu ce se mănâncă
 Acesta subliniază că proiectul a fost creat este pentru ca studenţii să intre în contact direct cu mediul business orădean, putând pune bazele unor colaborări remunerate, pe viitor. La training-uri vor lua parte reprezentanți ai unor companii precum OKKO, Fresh Monday, Alien Concept, HR Tuning, Adecco, precum și Flaviu Porojan și Iulia Vesa de la Public Euroconsulting. Aceștia le vor arăta studenților cum se lucrează într-o companie de succes, care sunt cerințele vis-a-vis de angajați, care este sistemul de comunicare și organizare.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite