Studenții şi-au ales reprezentanţii în Senat! Urmează desemnarea preşedintelui studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Universitatea Oradea au decis cine îi va reprezenta în Senatul Universităţii. Studenţii nu s-au înghesuit la vot, astfel că după cel de-al doilea tur de scrutin, numai 1.127 din cei 17.000 de tineri au decis să participe la alegeri.   

Cei 19 reprezentanţi ai studenţilor au fost aleşi în urma celui de-al doilea tur de scrutin, care a avut loc miercuri, în Sala de Jocuri Sportive a Universităţii.

Astfel, noii reprezentanţi ai tinerilor vor fi Răducu Şerbănescu, de la Facultatea de Arte, Bucurean Marius din partea Facultăţii de Arhitectură şi Construcţii, Traian Lucian Costa, de la Facultatea de Drept, Daniela Ile Lucaciu de laFacultatea de Geografie, Turism şi Sport, Romeo Vasile Ile de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Gabriel Gheţiu de la Facultatea de Inginerie Energetică şi Management Industrial, Bogdan Fodor de la Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică, Alexandra Radu de la Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Andra Maria Nistor studentă la Facultatea de Litere, Adrian Octavian Maghiar şi Lucia Raluca Ardelean, ambii de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, Gheorghe Marius Omuţ şi Flavius Adrian Benea de la Facultatea de Protecţia Mediului, Adina Nicoleta Pop de la Facultatea de Ştiinţe, Răzvan Lucian Tau şi Adrian Vusca de la Facultatea de Ştiinţe Economice, Diana Roxana Tincu şi Alexandra Puşcaş amândouă de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi de Constantin Pascariu de la Facultatea de Teologie.

Următorul pas este alegerea preşedintelui studenţilor care va avea loc în prima şedinţă a Senatului Universităţii. Dar, până atunci, Universitatea se pregăteşte de alegerea noului rector, care va avea loc pe data de 8 februarie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite