Studenții și profesorii orădeni invitați la Stâna la Vale pentru un curs despre caricatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursul „Umorul în educație prin caricatură" se va ține la Stâna de Vale, pentru studenți și profesori, în luna aprilie. Cursurul organizat de de Universitatea Oradea va fi susținut de Ovidiu Pascu și Flavius Miheș.

Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic al Universităţii din Oradea organizează în fiecare an cursuri de formare a personalului didactic pe diverse teme specifice educaţiei non-formale.
Anul acesta, cursul va avea loc în perioada 9 aprilie-10 aprilie, la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale. Cursul susțint de Ovidiu Pascu și de Flavius Miheș are tema „Umorul în educație prin caricatură".

Cursul se adresează tuturor studenţilor și cadrelor didactice care frecventează modulele de formare iniţială şi care doresc să îşi dezvolte abilităţile de cunoaştere de sine.

Taxa de participare este de 100 lei / persoană şi acoperă cazarea participanţilor, patru mese, transportul  cu autocarul și fondul de premiere. Cazarea se va face la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale în camere de 4, 5 şi 8 paturi suprapuse, iar masa se va servi la cantina cabanei.

Înregistrarea participanţilor se va face on-line la adresa http://cursuristanadevale.blogspot.com. Termenul limită este data de 4 aprilie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite