Studenţii orădeni pot să câştige 12 dolari pe oră, trăind experienţa americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care nu au împlinit încă 28 de ani sunt aşteptaţi la prezentarea programului Work&Travel 2011, pentru a afla cum pot ajunge să lucreze şi să se distreze la vară, în Statele Unite ale Americii. Criteriile de selecţie au devenit mai permisive, iar reprezentanţii American Experience spun că 99% dintre aplicanţi primesc viză.

Potrivit informaţiilor primite de la Ruben Budău, American Experience şi Asociaţia Studenţilor de la Universitatea Oradea (ASUO) prezintă miercuri, 16 martie, între orele 14.00 şi 16.00, programul Work&Travel 2011. Studenţii prezenţi în sala B03 de la Facultatea de Arhitectură şi Construcţii se vor putea înscrie în program, pentru a se asigura că vara lui 2011 nu va trece ca oricare alta.

Criterii mai puţin restrictive

„Studenţii care care urmează cursuri la zi, la orice universitate, de stat sau privată, se pot înscrie în program. Ei trebuie să ştie limba engleză la nivel conversaţional, să aibă între 18 şi 28 de ani, să aibă note de trecere, chiar şi de 5, dar şi câte un 9 sau 10 ", spune Ruben Budău. Potrivit acestuia, studenţii pot câştiga între 7 şi 12 dolari pe oră, iar şansa de a obţine viza este de 99%. „Totul depinde de atitudinea studentului", mai spune Budău. Mai multe detalii despre locurile de muncă disponibile şi costurile programului vor fi prezentate la întâlnirea cu studenţii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite