Studenții orădeni care vor să câștige experiență sunt așteptați în AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia studenţească AIESEC Oradea recrutează studenţi dornici de a face voluntariat.  Studenții pot aplica până la 25 martie. Detalii despre înscrieri se pot găsi pe site-ul www.aiesecoradea.ro.

În momentul de faţă, se caută studenţi interesaţi de următoarele domenii: sisteme decomunicare, relaţii publice, publicitate, managementul resurselor umane, management financiar şi legislaţie, vânzări şi marketing sau programul global de internship-uri ce se ocupă de aducerea şi trimiterea studenţilor în stagii de practică disponibile în 110 ţări.

"AIESEC Oradea îi caută pe studenţii interesaţi de dezvoltarea propriei persoane şi de aducerea unui impact pozitiv în mediul înconjurător, dar şi pe aceia care cred că a fi student nu este egal cu a merge doar la facultate", a spus Ionuț Dejeu, reprezentant AIESEC.

Potrivit sursei citate, până acum 40 de studenţi de la toate specializările şi-au manifestat interesul de a fi membri AIESEC. "Asociația a dus campanii de recrutări la Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Litere, Facultatea deŞtiinţe sau cea de Jurnalism; acordându-le astfel tuturor studenţilor posibilitatea de a face parte dintr-o asociaţie studenţească ce promovează leadership-ul, experienţele internaţionale, un mediu de învăţare particularizat şi subiecte de interes global", a subliniat Dejeu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite