Studenţii de la Universitatea Partium vor putea face practică la firmele din Federaţia Patronilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Conducerea Universităţii Partium a semnat un acord de parteneriat cu Federaţia Patronilor Bihor. În urma acestei colaborări, studenţii universităţii maghiare vor putea face practică la firmele înscrise în Federaţia Patronilor. 

Rectorul Janos Szatmari-Szabolcs a semnat cu preşedintele Federaţiei Patronilor din Bihor, Ioan Lucian, un acord de parteneriat. Prin acest act de colaborare, tinerii din cadrul Universităţii Partium vor putea vedea cum se desfăşoară în realitate relaţiile de producţie, prin practica în cadrul unor companii din Federaţia Patronilor.

Potrivit protocolului, studenţii din ultimul an vor avea ocazia de a scrie lucrări de licenţă cu teme propuse de către firmele membre ale federaţiei. Totul ca tinerii să înveţe practic toate cele necesare pentru a lucra într-o societate comercială competitivă.

Universitatea Partium mai are parteneriate cu OTP Bank, cu Poşta Maghiară, cu institute de cercetare sociologică şi agenţii de turism din localităţile ungare Gyula şi Hajdu Szabozslo.
Universitatea Creştină Partium are aproape 1.000 de studenţi la trei facultăţi cu 14 specializări de licenţă şi opt specializări de masterat, şi funcţionează din 1990, când fusese înfiinţată ca Institut Teologic sub denumirea „Sulyok Istvan", după numele unui episcop reformat orădean din secolul XIX.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite