Studenții din Oradea ar putea avea o casă de cultură numai a lor, dacă primesc fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catedrele de la facultățile orădene ar putea fi înlocuite cu departamente. Anunțul a fost făcut ieri de rectorul universității, Cornel Antal. Acesta a mai precizat că un departament va cuprinde, practic mai multe catedre, și că este un model preluat de la universitățile din țările europene.

Pentru acesta ar putea fi ultimul an în care Antal se va afla la șefia universității, rectorul intenționează să nu lase nimic nerezolvat. „O problemă ar fi lipsa unei case de cultură pentri studenți. Am încercat să obținem fonduri europene, dar nu am reuși", a spus Antal. Se pare că nici din partea autorităților locale nu a primit ajutor, pentru ca cei 22.500 de studenți să beneficieze de o casă de cultură numai a lor. Cu toate acestea, o clădire a fost alocată în acest scop, urmând să facă rost de bani pentru amenajarea ei.

Începe sesiunea

Studenţii orădeni intră, începând de luni, 24 ianuarie, în sesiune, urmând să susţină examene până pe 13 februarie. După o săptămână de vacanţă, ei vor avea o sesiune de măriri de note şi de restanţe, urmând ca semestrul al doilea de studiu să debuteze pe 28 februarie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite