Studenții de la Facultatea de Științe Economice află astăzi ce-și doresc angajatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenții de la Facultatea de Științe Economice se vor întâlni astăzi cu reprezentanții a circa 60 de angajatori, cu ocazia unui workshop organizat de către Universitatea Oradea (UO), pentru a afla ce caută companiile din Bihor, în această perioadă.

Workshop-ul „Practica Studenților Economiști"- Dialog şi parteneriat pentru performanţă - PRACTeam se va desfăşura astăzi în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, fiind organizat cu scopul încurajării unui parteneriat cu mediul de afaceri, pornind de la cerinţele impuse în formarea viitorilor economişti.

„În cadrul workshop-ului  vor fi evidenţiate aşteptările şi propunerile organizatorului de practică şi ale firmelor partenere privind organizarea şi desfăşurarea practicii pentru programele de licenţă şi masterat", spune Dorin Coita, de la catedra de management marketing a Facultății de Științe Economice din UO.

Practică

Tematica workshop-ului atinge subiecte de actualitate pentru învaţământul economic universirar, cum ar fi strategia pe 2010 a Facultăţii de Ştiinţe Economice cu privire la practica studenţilor, practica pentru programele de licenţă şi masterat, parteneriate cu organizaţii din UE referitoare la practica studenţilor, practica studenţilor economişti - din perspectiva angajatorului.

„Urmărim să asigurăm o abordare concretă a activităţii de practică, în concordanţă cu exigenţele mediului de afaceri local, astfel încât studenţii să poată asimila cunoştinţe cât mai utile în legătură cu rolul economistului în contextul unei economii de piaţă reale", spune Dorin Coita.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite