Studenţia, mai mult decât facultate, pentru tinerii de la Universitatea din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii din cadrul asociaţiei AIESEC Oradea lansează astăzi proiectul „Studenţia, mai mult decât facultate", prin care vor încerca să le deschidă ochii colegilor asupra multiplelor posibilităţi de dezvoltare personală existente de-a lungul anilor de facultate, altele decât cele cuprinse în programa şcolară. Prin acţiuni de voluntariat, studenţii vor putea face primii paşi în carierele de antreprenori, învăţând ce

AIESEC Oradea demarează astăzi proiectul „Studenţia, mai mult decât facultate", prin care le oferă studenţilor din cadrul Universităţii din Oradea posibilitatea de a participa la acţiuni de voluntariat în organizaţie. Proiectul se va desfăşura în perioada 05septembrie - 7 noiembrie 2011.„ Studenţie, mai mult decât facultate" este finanţat de către Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. „Acest proiect este o minunată oportunitate de a realiza mai multe pe lângă cele oferite de curicula facultăţilor", a spus Guler Ovidiu, coordonator „Studenţia, mai mult decât facultate".

Dezvoltare personală

Proiectul va avea trei etape, dintre care prima va fi de promovare. A doua etapă o va reprezenta conferinţa cu tema „Anteprenoriatul" (24 - 30 octombrie), iar a treia Conferinţa regională de pregătire (14 -20 noiembrie) . Intrarea la conferinţa „Anterprenoriatul" va fi liberă. „Aici tinerii ce doresc să afle mai multe despre domeniul business orădean vor avea ocazia să intre în contact cu reprezentaţi ai companiilor şi să afle tocmai de la ei secretele uni antreprenor de succes", a spus Adrian Şarpe, preşedinte AIESEC Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite