Oradea: Studenția e mai mult decât facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Studenția e mai mult decât facultate
Oradea: Studenția e mai mult decât facultate

Asociația studențească AIESEC Oradea recrutează, de mâine dimineață, noi membri. Studenții care fac deja parte din AIESEC Oradea vor să le arate colegilor de universitate că viața de student înseamnă mai mult decât a frecventa niște cursuri.

 „În calitate de membri AIESEC studenții au șansa de a se juca de-a viața, de a lua contact cu mediul de afaceri, de a aduce studenți din străinătate sau a propune colaborări unor firme”, explică Radu Popa, președinte AIESEC Oradea.

Campanie

Mesajul campaniei pe care AIESEC Oradea o începe mâine este „Studenția e mai mult decât facultate. Intră în AIESEC”.
Campania de recrutare se va desfășura în campusul universităţii, unde vor fi amenajate standuri cu afişe și pliante. Vor fi susținute prezentări în sălile de curs. Miercuri, 14 octombrie, de la orele 13.00, în Aula Magna a Universității din Oradea, va fi organizată o prezentare finală, la care vor lua cuvântul foști membri AIESEC Oradea, care între timp au devenit afaceriști sau au obținut funcții de conducere în companii importante.

Pregătire pentru job
AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi, prezentă în peste 1.100 de universităţi şi peste 106 de ţări.  Este platforma internaţională care le permite tinerilor să-şi descopere şi să-şi dezvolte potenţialul, pentru a avea un impact pozitiv în societate. „Primul stadiu prin care trec toţi membrii este unul de descoperire a AIESEC-ului. Acesta presupune accesul la training-uri şi conferinţe. Cunoscând oameni noi, ei îşi dezvoltă o reţea de contacte, având parte şi de experienţa internaţionalismului, sunt pregătiţi apoi să facă pasul următor spre dezvoltare şi anume intrarea într-un departament sau alăturarea unei echipe”, spune Adi Seres, vicepreședinte comunicare AIESEC Oradea.
Doritorii se pot înscrie printr-un formular accesibil online, pe http://www.aiesecoradea.ro sau contactându-i, în campus, pe membrii AIESEC.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite