Oradea: Stratul de zăpadă a ajuns de 130 de cm la Stâna de Vale (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Stratul de zăpadă a ajuns de 130 de cm la Stâna de Vale (UPDATE)
Oradea: Stratul de zăpadă a ajuns de 130 de cm la Stâna de Vale (UPDATE)

Staţiunea montană Stâna de Vale este izolată din cauza căderilor masive de zăpadă din ultimele ore.

CITEŞTE ŞI

Turişti blocaţi din cauza vremii în zona Coada Lacului, de 30 de ore

ora 16.15 În staţiunea Stâna de Vale ninge de marţi, iar zăpada a ajuns la 150 centimetri. În plus, turiştii au rămas fără curent, după ce viscolul a produs pagube la reţeaua electrică.

În acest moment, la hotelul Iadolina din staţiunea Stâna de Vale sunt cazaţi şase turişti. În cursul zilei de mâine a fost anunţată sosirea unui grup de 120 persoane din judeţul Cluj, însă venirea lor ar putea fi amânată din cauza vremii. “Nu ştim dacă şi cum vor ajunge turiştii. Rezervările erau făcute din timp, însă accesul spre staţiune este imposibil”, ne-a spus una dintre recepeţionerele de la hotel.

Începând de marţi, în staţiune ninge aproape în continuu, iar zăpada a ajuns la 150 centimetri. Întreaga staţiune a rămas fără curent electric din cauza viscolului. Drumul Judeean 764 A înspre Stâna de Vale a fost închis joi din cauza copacilor care au căzut pe carosabil şi a zăpezii. În zonă, angajaţii de la drumuri lucrează la degajarea carosabilului cu ajutorul turbo-frezelor.



La orele amiezii, în judeţ erau blocate DN 76 şi DN 1 H, dar şi DJ 764 A, înspre Stâna de Vale, unde se întreprind măsuri pentru debarasarea carosabilului, din cauza zăpezii.

Potrivit drumarilor, stratul de zăpadă a ajuns la Stână de Vale de 130 de centimetri, drumul nefiind practicabil.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite