Se deschide ștrandul Ioșia, pensionarii au gratuit doar în timpul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștrandul Ioșia
Ștrandul Ioșia

Ștrandul Ioșia se deschide marți, 6 aprilie, la ora 8.00 a anunțat Regia Autonomă e Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS) Orade. Pensionarii au în continuare gratuit în zilele de marți, miercuri, joi și vineri. 

Pentru cei care vor să meargă la ștrand, preţul unui bilet pentru o persoană adultă este stabilit la 7 lei/zi, pentru elevi, studenţi şi militari preţul biletului este de 3 lei/persoană. De asemenea, un abonament pentru un adult costă 55 de lei/lună, iar un abonament pentru elevi, studenţi şi militari costă 30 de lei/lună.

Gratuități

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Oradea au acces gratuit la intrarea în ştrand a pensionarii, deportaţii şi victimele oprimării comuniste,  persoanele cu dizabilităţi, membre ale Societăţii Umbrela a Persoanelor cu Handicap Asociate Regional (SUPHAR) Bihor, precum şi a persoanele care au efectuat stagiul militar în unităţile Direcţiei Generale a Serviciului Muncii din cadrul Ministerului Construcţiilor. Accesul gratuit al persoanelor menţionate mai sus va fi în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri. În zilele de sâmbătă şi duminică accesul acestor persoane nu va mai fi gratuit ci va fi cu plată. Programul de funcţionare al ştrandului va fi între orele 8:00 şi 17:00, urmând ca pe timpul verii acesta să fie între orele 7:00 - 18:00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite