Strada Matei Corvin, modernizată anul trecut, este reabilitată din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Primăria Oradea a anunțat astăzi că au început astăzi lucrările de reabilitare la strada Matei Corvin. Pentru că strada a fost modernizată anul trecut, lucrările sunt  făcute pe cheltuiala firmelor Drum Construct și Trans Bitum.

"Strada a fost reabilitată anul trecut, însă din cauza traficului gurile de canal au cedat datorită execuţiei necorespunzătoare. Lucrările nu au fost recepţionate de primărie, ele având termen de garanţie cinci ani din momentul recepţiei la terminarea lucrărilor", a declarat Mirela Macra, reprezentantul Primăriei Oradea. Prin urmare, lucrările sunt realizate acum pe cheltuiala firmelor Drum Construct și Trans Bitum. "Fiind în garanţie, lucrările se execută pe cheltuiala celor două firme, urmând să fie finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni", a mai spus Mirela Macra.

Peste 5 milioane de lei pentru reabilitare

Lucrările de reabilitare făcute anul trecut au costat 5,5 milioane de lei. Proiectul a cuprins refacerea carosabilului, a infrastructurii şi a suprastructurii, precum şi a trotuarelor, rigolelor, podeţelor şi acceselor aferente.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite