Strada Iuliu Maniu, redeschisă integral traficului, cu aproape două luni întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Iuliu Maniu este una dintre cele 19 străzi modernizate cu finanţare europeană
Strada Iuliu Maniu este una dintre cele 19 străzi modernizate cu finanţare europeană

Lucrările începute în luna iunie, în valoare de peste 1.300.000 de lei, vor fi încheiate mâine. Termenul limită al lucrărilor a fost 15 septembrie, dar problemele apărute pe parcurs au dus la întârzierea lor, astfel încât copiii de la mai multe școli de pe această stradă și-au început anul școlar în noroi și printre gropi.

Potrivit informațiilor primite de la Carmen Cherteș, purtător de cuvânt la Primăria Oradea, executantul lucrărilor, Drumuri Orăşeneşti, a turnat astăzi ultimul strat de asfalt pe partea carosabilă a străzii, pe tronsonul Jean Calvin - Bulevardul Decebal. „Începând de mâine după-masă, circulaţia se va desfășura în condiţii normale pe toată strada Iuliu Maniu, de la Bulevardul  Decebal  la strada Avram Iancu", a spus Carmen Cherteș.

Marcajele, în lucru

În perioada următoare se vor realiza marcajele rutiere şi semnalizarea rutieră. Totodată, se vor finaliza şi lucrările de amenajare a trotuarelor. Deși parcările cu plată de pe Iuliu Maniu nu au fost deocamdată semnalizate prin marcaje, acest lucru nu îi împiedică pe polițiștii comunitari să împartă amenzi șoferilor care parchează fără să-și cumpere tichet, de la automatele amplasate deja pe trotuarele aflate încă în lucru.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite