Steagurile lumii, expuse la Oradea, cu ocazia Zilei Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii vor putea admira astăzi o expoziţie inedită, cu steagurile tuturor ţărilor din lume, realizate de către Iuliana şi Alexandrina Chelu. După concertul de duminică seară, din parcarea Independenţei, astăzi municipalitatea a pregătit o expoziţie de artă fotografică dar şi un eveniment mult aşteptat, prezentarea Teatrului de Stat din Oradea, reabilitat.

Administraţia locală va marca astăzi Ziua Europei şi Ziua Independenţei de Stat a României. Cu această ocazie, Casa de Cultură a Municipiului a organizat duminică, în parcarea din strada Independenţei, un concert în aer liber, la care au participat:  Bandidos, Delia şi Narcotic Sound.

 Steagurile lumii

 Astăzi, pe holul Primăriei Oradea, cei interesaţi vor putea admira o expoziţie de artă fotografică organizată de Casa de Cultura a Municipiului Oradea în colaborare cu Asociaţia Euro Foto Art. Accesul la această expoziţie este gratuit. Totodată, Primăria Oradea va găzdui şi o expoziţie de steaguri (aproximativ 200 de steaguri cu toate ţările lumii) organizată de Iuliana şi Alexandrina Chelu. Fiecarea steag va fi expus pe un suport propriu. Întreaga expoziţie va putea fi admirată astăzi, la intrarea în Primăria Oradea, iar apoi în incinta instituţiei, unde expoziţia va rămâne pentru aproximativ două săptămâni.

 Teatrul de Stat, renovat

Tot astăzi, de la ora 10.00, în faţa Teatrului de Stat Oradea,  municipalitatea va marca finalizarea lucrărilor de reabilitare a teatrului, moment la care vor fi prezenţi reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor. De la ora 12.00 va avea loc o ceremonie militară  şi depuneri de coroane la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie, manifestări organizate cu ocazia aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în Europa şi Zilei Europei.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite