Start la festival: Tinerii din Universitate intră azi în febra Oradea Student’s Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traininguri, dezbateri, conferințe și petreceri tematice. Studenții din Oradea dau astăzi startul oficial la cel mai așteptat festival.  Chiar dacă, din lipsă de sponsorizări, festivalul este mai sărac în evenimente anul acesta, organizatorii s-au străduit să condimenteze evenimentul cu surprize plăcute.

Astăzi, la  ora 10:00, în Aula Magna a Universităţii din Oradea are loc deschiderea oficială a festivalului studenţesc Oradea Student's Fest, organizat de către studenţii senatori în parteneriat cu Uniunea Studenţilor Maghiari din Bihor şi cu sprijinul Universităţii din Oradea şi a organizaţiilor studenţeşti.

Studenții au blocat centrul Iașiului la parada FEstudIS (FOTO)

În programul festivalului sunt incluse traininguri susţinute de către colegii de la AIESEC filiala Oradea şi Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, dezbateri şi conferinţe susţinute de către asociaţii studenţeşti precum Asociaţia Studenţilor de la Geografie „Simion Mehedinţi", Asociaţia Studenţilor Ortodocşi din România (A.S.C.O.R) filiala Oradea, Liga Studenţilor din Oradea (L.S.O) dar şi Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării.

Pe lângă evenimentele dedicate dezvoltării personale, în fiecare seară sunt incluse şi petreceri tematice. În seara zilei de Luni, în cadrul petrecerii de deschidere vor avea loc momente artistice de dans („Fearless Crew"), magie şi iluzionizm susţinute de Eduard şi Bianca, participanţii semifinalişti de la „Românii au Talent" pe care-i vom întâlni şi în ziua de Vineri la petrecerea de final organizată la Ştrandul Municipal unde intrarea va fi gratuită pentru toţii studenţii  pe baza carnetului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite