Sporturi extreme la reduceri de preț în luna iunie, la Vadu Crișului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care doresc să încerce senzații tari au ocazia să facă rafting, kaiaking și treking,  la prețuri reduse, pe tot parcursul lunii.O firmă care organizează team-building are pomoții de criză. Orădenii pot face rafting, kaiaking și treking la 120 de lei pe persoană, pe tot parcursul lunii iunie.

 Pentru elevi și studenți prețul este de doar 50 de lei. Echipamentul îl asigură firma organizatoare, la fel și instructajul și asistența pe tot parcursul activității. Pentru rafting, traseele pornesc de la 15 kilometri și cel mai lung este de 40 de kilometri. La kaiaking, cel mai scurt traseu este de 7 kilometri. "Poate participa oricine e iubitor de kayaking sau de adrenalină poate participa, nu trebuie să știe tehnici de kaiaking", a precizat Alin Sim, sales manager în cadrul Extreme Zone Adventure.

Curs de whitewater

Cei care doresc să fie inițiați în kayaking au posibilitatea să participe, în fiecare weekend, la un curs intensiv whitewater organizat la Vadu-Crișului, de un instructor din Canada. "Până acum am avut șase cursuri. Un curs costă 200 de lei de persoană preț în care este inclus și echipamentul. Cei care vor să se cazeze în zonă o pot face la pensiuni, unde prețurile încep de la 60 de lei, pe zi, cu mic dejun inclus", a spus Alin Sim.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite