Sportivii CS West Team Oradea s-au întors cu șase medalii de la Campionatul Național

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabin Tatu, legitimat la CS West Team Oradea
Sabin Tatu, legitimat la CS West Team Oradea

Sportivii CS West Team Oradea s-au întors de la Campionatul Național de Taekwon-do ITF pentru Juniori I, II și seniori cu șase medalii de aur, două de argint și două de bronz.

Clubul orădean West Team a participat la competiție cu cinci sportivi (3 juniori și 2 seniori). Noaghi Evelyn s-a clasat pe locul întâi la luptă,seniori, categoria -63 kg. Sportiva a luat aur și la tull centuri colorate. Sabin Tati a obținut medalia de aut la tehnici speciale, spargere de forță și luptă, categoria + 70 kg. Rekasi Reka s-a clasat pe primul loc la luptă +70 kg. Noaghi Evelyn a reușit să urce pe a doua treaptă a podiumului la spargere de forță și tehnici speciale și a luat bronzul la tull 1 dan. Beke Teodora a obținut locul trei la tull centuri colorate.

În clasamentul general, clubul orădean a obținut locul trei. În urma rezultatelor, Sabin Tatu a fost convocat în lotul național. "Deși am participat doar cu cinci sportivi, sunt foarte mulțumită și mândră de rezultatele obținute. Am început foarte bine anul 2010, sper că așa va fi și în continuare. Ne pregătim déjà pentru Cupa Europeană din Presov unde sper că vom obține cât mai multe medalii", a declarat Ruszkai Tunyogi Hajnalka, președintele clubului sportive.

Pentru cei care vor să practice acest sport, clubului organizează antrenamente în Borș, Tileagd și Oradea. În Oradea antrenamentele se țin la Școala Generașă George Coșbuc.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite