Sportivii orădeni s-au întors cu medalii de la campionatul Open al Slovaciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii orădeni s-au întors cu medalii
Sportivii orădeni s-au întors cu medalii

În perioada 11-13 martie, localitatea Presov din Slovacia a găzduit a VIII- a ediție a Camionatului OPEN-Presov. Printre țările participante se numără Cehia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria.

Dă CLICK aici pentru a vedea rezultatele de la concurs

România a participat la această competiție cu două cluburi orădene: Kind Do (președinte și antrenor Tulkos Romeo 3 dan) și West Team (președinte și antrenor Ruszkai Hajnalka 3 dan). Cele două cluburi au cucerit șase, respectiv șapte medalii.
"Sunt foarte mulțumit de rezultatele pe care le-am obținut în Slovacia. A fost un campionat greu. Am întâlnit un nou sistem de arbitraj și anume, fiecare sportiv trebuia să lupte cu fiecare din categoria sa. A fost dificil, însă și noi și clubul West Team, ne-am întors cu rezultate foarte bune și ne-am demonstrate, încă o dată, valoarea pe care o avem. Pe lângă asta, ne-am întărit relațiile pe care le-am construit cu slovacii și cu ungurii, iar începând de acum vom colabora și cu polonezii, în vederea participării la campionate și cupe", a declarat Tulkos Romeo, președintele Kind Do.

Convocați la lot

Totodată, Federația Română de Taekwon-do ITF a anunțat componența lotului național pe anul 2010. Au fost cooptați și trei orădeni: Ana Guler și Andrei Mot (King Do Oradea), respectiv Sabin Tatu (West Team). În perioada 31 martie-10 aprilie cei trei orădeni vor participa la antrenamentele comune ale lotului național, la Baia Mare, iar în perioada 1-3 mai vor participa la Campionatul European din Suedia.  Următoarea competiție pentru care se pregătesc orădenii este a treia ediția a Cupei Bihorului Rono, care va avea loc la 17 aprilie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite