Spitalul de Pneumoftiziologie din Oradea este cu un pas mai aproape de desființare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali și-au dat astăzi acordul de principiu pentru desființarea Spitalului de Pneumoftiziologie prin reorganizarea acestuia în secţii ale Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu.

Motivaţia care a stat la baza elaborării acestui proiect a fost reducerea cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare, dar şi îmbunătăţirea utilizării bazei tehnice în unităţile sanitare prin integrarea serviciilor existente sau a celor nou create. „Pentru îmbunătăţirea activităţii spitaliceşti, municipalitatea urmăreşte în primă etapă reducerea cheltuielilor cu personalul funcţional, administrativ şi de deservire, dar şi reducerea cheltuielilor cu exploatarea bazei tehnice existente", se precizează în comunicatul transmis de către biroul de presă al Primăriei Oradea.

Peste 300 de paturi

Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea se află în subordinea municipiului Oradea şi are peste 300 de paturi în specialităţile pneumologie TBC, boli infecţioase, ambulatoriu integrat cu cabinete de specialitate, dispensar TBC, compartimente şi laboratoare care deservesc atât secţiile cu paturi cât şi ambulatoriu integrat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite