Spitalul Municipal ar putea găzdui 10 ani un centru de imagistică și sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali din Oradea vor lua în discuție astăzi aprobarea unei hotărâri de închiriere a unui spațiu din policlinica Spitalulu Municipal unde ar urma să fie înființat un centru de imagistică și sănătate.

Fundația „MAN" și-a exprimat dorința de a înființa Centrul de imagistică și sănătate „Maria" în Oradea, iar consilierii orădeni ar urma să le pună la dispoziție un spațiu de 654 de metri pătrați în policlinica Spitalului „Gavril Curteanu" din Oradea. Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat va lua ființă un centru care va dispune de un aparat RMN, un coputer tomograf, un aparat ecograf și echipamente de cardiologie, neurologie și pneumologie.

Contractul de închiriere va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, iar în primii cinci ani chiria va fi de 3.000 de euro ăe lună, iar în următorii cinci va fi de 6.000 de euro. Prin acest nou centru pacienții Spitalului municipal vor fi programați pentru investigații și vor fi prioritari. De asemenea și pacienții spitalelor de Obstetrică Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie și Pneumoftiziologie vor beneficia de tarife reduse cu 35%.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite