Oradea: S-a deschis Grădina Speranțelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: S-a deschis Grădina Speranțelor
Oradea: S-a deschis Grădina Speranțelor

Cei 120 de copii care frecventează Centrul de Recuperare din strada Traian Lalescu au o grădiniță și echipamente de joacă adaptate.

Grădina Speranțelor a fost un proiect realizat de Asociația Ex Nobili Officio din Oradea cu ajutorul Moll România a Fundației pentru Parteneriat Miercuria Ciuc, a Consiliului Județean Bihor și a câtorva sponsori. Valoarea investiției se ridică la 30.000 de lei. Grădina Speranțelor a fost realizată cu ajutorul arhitectului peisager Sorin Țărău și a voluntarilor de la Liceul Lucian Blaga, Școala Generală Nicolae Bălcescu, Școala Generală Dimitrie Cantemir și Centrul de Educație Incluzivă nr. 3.
Doctorul pavel Oarcea, care conduce Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap, le-a mulțumit profesorilor și copiilor atât pentru grădină, cât și pentru timpul petrecut cu copiii, socializarea fiind foarte importantă pentru micuții cu deficiențe. El i-a invitat pe aceștia să continue cu grădina interioară, care are nevoie de amenajare. Profesorul Radu pîrja, președintele asociației, a promis că echiapa voluntarilor va reveni doar dacă Grădina Speranțelor va fi întreținută corespunzător și nu va fi lăsată pradă caniculei și bălăriilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite