Spectacole și evenimente caritabile, pentru cei mici, în Era Park cu ocazia Paștelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În apropierea Paștelui, Era Park le-a pregătit tuturor orădenilor numeroase ocazii de petrecere a timpului liber alături de cei mici, dar și posibilitatea de a le oferi o mână de ajutor celor mai puțin norocoși.

Ziua de miercuri, 20 aprilie, este dedicată copiilor de la Grădinița Ciufulici, care vor fi prezenti în zona Insulei Animalelor. De la ora 15:00 ei vor inaugura o expoziție cu vânzare, iar banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile. Astfel, din sumele obținute, vor fi achiziționate dulciuri și cadouri de Paște pentru micuții de la o casă de copiii din Oradea.

Evenimentele continuă joi, pe  21 aprilie, când între orele 13.00 și 15:00, peste 150 de copiii de la Centrul de Plasament Oradea vor fi prezenți în Galeriile Era, unde vor susține mai multe momente artistice. În plus, ei vor organiza o expoziție cu lucrări create manual, pregătite special pentru perioada de Paște. În aceași zi, grupul Mlădițe de Tezaur din Beiuș va susține un spectacol închinat Sărbătorii de Paște, programat pentru ora 15:00. "Elementul inedit al reprezentației va fi momentul încondeierii ouălor de Paște, conform unor străvechi obiceiuri românești", se arată într-un comunicat Era Park.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite