Spectacol cu muzică și dansuri populare, organizat de 8 Martie de Ansamblul Aușana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânziana Toader
Sânziana Toader

Ansamblul Folcloric Aușana organizează astăzi, începând cu ora 17.00, un spectacol de gală, dedicat zilei de 8 Martie. Spectacolul are loc la restaurantul Transilvania din Oradea, iar intrarea este liberă.

,,Scopul nostru este de a aduce bucurie în sufletele tuturor femeilor, de ziua lor, și în același timp de a promova cântecul, jocul și portul popular  bihorean", spune Silviu Botiș, managerul ansamblului Aușana. Programul cuprinde recitaluri din toate genurile muzicale, inclusiv muzică etno și de petrecere, dar și spectacol cu dansuri populare. În deschidere vor evolua grupul de copii ai Liceului Teoretic Nicolae Jiga din Tinca, copiii de la Oltea Domna, grupul Lioara Oradea, ansamblurile de la Palatul Copiilor din Oradea, coordonate de profesoarele Zorita Lazăr și Romina Nemeș.
 În continuarea spectacolului, începând cu ora 18.00, vor cânta și vor dansa Romina Nemeș, Viorica Marc Bulzan, Paula Lezeu, Elena Șerb, Roxana Ilisie, Claudia Cacuri, Iulia Lucaciu, Cornelia Fechete, Sânziana Toader, Sergilia Popa, Ioana Crișan, Ionel Ban, Ciprian Mocan și trupa Etno Star. Invitata serii este solista Luminita Tomuța.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite