Spectacol de caritate pentru Florica Ungur, doamna muzicii populare bihorene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Binecunoscuta interpretă de muzică populară, bihoreanca Florica Ungur are nevoie de ajutor. Ea suferă de o formă de cancer şi trece prin cea mai grea perioadă a vieţii. Colegii de breaslă îi sunt alături, iar astăzi de la ora 19.00  la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, va avea loc spectacolul caritabil "Florica Ungur - O viață închinată cântecului".

Spectacolul caritabil "Florica Ungur - O viață închinată cântecului", organizat de clubul Leo „Black Eagle" Oradea are loc astăzi, la ora 19.00, la Casa Sindicatelor.
În cadrul evenimentului pe scenă vor urca soliştii Cristian Pomohaci, Nicolae şi Nicuşor Mureşan, Tiberiu Ceia, Cornel Borza, Antonela Ferche Buţiu, Ioana Urs, Mihaela Popa, Paul Ananie, Dana Ionela Jurjuţ, Elvira Lerinţiu, Radu Potoran, Iuliana Chelu şi Otilia Haragoş.

Potrivit Oanei Pelea, preşedinta clubului Leo "Black Eagle" Oradea, la buna desfăşurare a spectacolului vor contribui şi dansatorii Ansamblului "Bihorul".

Florica Ungur este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară dun Bihor. Ea susţine că nu a vrut şi nu a făcut carieră din cântat. A dorit ca prin cântecele sale să mângâie sufletele celor care au ascultat-o.

Interpreta a absolvit cursurile Universităţii din Bucureşti, secţia limbi clasice, latină şi greacă veche şi a fost profesoară de latină în liceu. Intrarea la spectacolul din această seară se va face pe bază de invitaţii, preţul lor fiind de 20 de lei.

„Banii pe care îi vom strânge vor merge către doamna Florica Ungur, care, acum are mare nevoie de îngrijiri medicale. Mulţumim tuturor celor care ne vor susţine" a spus Oana Pelea, preşedinta Clubului Leo „Black Eagle" Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite