Spectacol caritabil pentru copiii din Tinca organizat de asociația „Dojo Maya Vital”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol caritabil de arte marțiale
Spectacol caritabil de arte marțiale

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, asociația „Dojo Maya Vital" a pregătit, la fel ca în anii trecuți, un nou spectacol caritabil pentru copii de la casa „Cireșarii", din Tinca. Evenimentul, „Arte...și Artă", va avea loc în data de 14 decembrie, la Teatrul pentru Copii și Tineret Arcadia, începând cu ora 19.00.

Micuții de la casa „Cireșarii" vor primi daruri de Crăciun și în acest an. Asociația „Dojo Maya Vital" organizează pentru aceștia spectacolul de caritate „Arte...și Artă" care va cuprinde demonstraţii de arte marţiale  prezentate de practicanţii de la cluburile de la Dojo Maya Vital (Aikido), Samurai (Kenjutsu), Gold Dragon (Wushu), CS Ronin (DO - Kendo), Alto Astral (Capoeira) și Lo Man Kam (Wing Chun). De asemenea, va avea loc o prezentare de modă cu Casa Laura Viliga, a creatoarei Amaliei Judea, urmată de un recital cu Noris, unul cu Kamikaze, momente de dans prezentate de Academia de Dans Ars Nova, recital de poezie și un program de colinde.

Pentru copii

Potrivit organizatorilor, evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru copii de la casa „Cireșarii", din Tinca, fiind structurat în două părți: demonstrații de arte marțiale (aikido, kempo, wushu, taekwondo, kyokushin, kick boxing, capoeira) urmate de manifestări artistice. Orădenii vor putea face donaţii în bani, alimente, articole de îmbrăcăminte şi jucării. Toate aceste donaţii vor ajunge, la fel ca anul trecut, la copiii de la casa „Cireşarii" din Tinca. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 7 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite