Spațiile verzi din cartierele orădene vor fi întreținute de asociațiile de proprietari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociațiile de proprietari din Oradea vor fi obligate să întrețină și să facă singure curățenie pe spațiile verzi din jurul blocurilor. Primăria a demarat deja procedurile pentru ca fiecare asociație să primească în gestiune spațiile verzi din cartierele orădene.

"Se va încheia un protocol între municipalitate şi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, prin care Primăria încredinţează asociaţiilor gestionarea terenului în vederea desfăşurării activităţilor de întreţinere şi amenajare, în conformitate cu Regulamentul privind organizarea, administrarea şi întreţinerea spaţiilor verzi", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea. 

 Municipalitatea va transmite spaţiile verzi în folosinţă gratuită către toate cele 727 de asociaţii de proprietari din municipiu.  "Până în prezent s-au predat spaţiile către trei asociaţii, respectiv: Asociaţia Ialomiţei AN 4, Asociaţia Ialomiţei AN 3, Asociaţia Ialomiţei AN 2, urmând să se încheie protocolul şi cu Asociaţia Constantin Noica, imediat ce lucrările la parcare vor fi finalizate", se mai arată în comunicat.. Asociațiile care nu vor avea grijă de spațiile verzi vor fi sancționate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite