Oradea: Soțul asistentei cu gripă nouă, transferat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soțul asistentei de la Maternitatea Oradea, infestată cu virusul AH1N1, a fost transferat la Cluj. Medicii orădeni refuză să informeze populația despre acest caz, toate datele despre evoluția lui fiind ținute secret, din ordinul managerului Spitalului de Pneumoftiziologie, Dacian Foncea.

CITEȘTE ȘI

Orădeanca bolnavă de gripă porcină este asistentă la Maternitatea Oradea

Orădeanca infectată cu virusul A/H1N1 a fost internată la Cluj

Douăzeci de orădeni, încă în caratină din cauza noii gripe

Persoanele care au intrat în contact cu asistenta de la Maternitatea Oradea, infestată cu virusul AH1N1, au fost ieri la consultații la Secția de Boli Infecțioase. Medicii de aici au refuzat să ofere orice amănunt legat de acest caz, însă președintele Societății Române de Epidemiologie, Molnar Geza, a confirmat că soțul asistentei a fost transferat la Cluj. “Nu știu de ce l-au trimis aici”, a spus medicul. Acesta nu are confirmarea cum că orădeanul ar suferi de gripa noua.

Încă de săptămâna trecută, de la confirmarea primului caz de gripă nouă la Oradea, medicii orădeni au ținut cazul secret. Asta în condițiile în care primul orădea infestat cu virusul AH1N1 este o asistentă a Maternității Oradea. Singura care a oferit informații despre evoluția acestui caz, medicul Sonia Drăghici, a fost aspru criticată de superiorii ei și i-au interzis să mai comunice cu presa.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite