Soţ şi soţie la terapie intensivă, după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Liviu şi Elvira Blaj din Oradea se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost spulberaţi în timp ce se pregăteau să tranverseze strada pe trecerea de pietoni. De vină este tânărul orădean Sergiu Ionuţ Cloboc, în vârstă de 27 de ani, care nu a oprit la semafor.

O clipă de neatenţie din partea unui tânăr şofer orădean a dus la producerea unei tragedii. Soţii Liviu şi Elvira Blaj în vârstă de 65 de ani, se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce marţi seara au fost spulberaţi în timp ce aşteptau culoarea verde a semaforului, pentru a tranversa strada. Nenorocierea s-a petrecut într-o zonă centrală şi aglomerată din Oradea, pe trecerea de pietoni de lângă magazinul Billa.

Spulberaţi pe trecerea de pietoni

Potrivit martorilor, cei doi orădeni aşteptau culoarea verde a semaforului, când un tânăr şofer grăbit, care circula cu viteză mult peste limita legală, nu a oprit la semafor. Acesta venea cu autoturismul Opel Vectra dinspre Centrul Civic,iar  autoturismul din faţa sa, un Subaru Forester oprinse.  Pentru a-l evita, Sergiu Cloboc, a tras dreapta, spulberându-i pe cei doi vârstnici. La faţa locului au ajuns Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Oradea, care au acordat primul ajuotr victimelor, după care le-au transportat la spital.  „Starea de sănătate a celor două victime este destul de gravă. Bărbatul a suferit o rutură de splină fiind operat marţi noaptea, în timp ce femeia a suferit leziuni la nivelul capului, abdomenului, toracelui şi bazinului şi fracturi la membrele inferioare. Medicii au reuşit să o stabilizeze dar are o hemoragie a cărei sursă nu a fost încă găsită" a spus ieri, dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Află unde a lucrat Liviu Blaj, victima accidentului, asăzi, în Adevărul de Transilvania!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite