Șoseaua de centură se redeschide de marți circulației și pe tronsonul Metro - Selgros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoseaua de centură
Șoseaua de centură

Tronsonul Metro - Selgros, de pe șoseaua de centură a Oradei, va fi redeschis circulației la începutul săptămânii viitoare.

Marţi, 15 decembrie 2009, se va redeschide circulaţia pe şoseaua de centură a Oradei, pe porţiunea cuprinsă între Metro şi Selgros, pe două benzi de circulaţie. În această perioadă, "Direcţia Tehnică şi reprezentanţii RER Ecologic Service pregătesc măsurile necesare pentru amplasarea semnelor de circulaţie, curăţarea străzilor şi reparaţia acestora în zonele în care au fost afectate de traficul intens", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Totodată, săptămâna viitoare va începe asfaltarea drumului care face legătura între şoseaua Borşului şi Episcopia, pentru ca traficul greu să nu mai intre în oraş.  În ceea ce priveşte strada Oneştilor, primarul Ilie Bolojan a precizat că a fost necesară schimbarea soluţiei tehnice iniţiale, deoarece în zonă a fost albia Peţei, dar până la venirea iernii, strada va fi adusă la stadiul de balast.

 În această perioadă se lucrează şi la amenajarea unor locuri de parcare pe strada Grădinarilor (365 locuri) şi Călugăreni (181 locuri), care vor fi finalizate până spre sfârşitul lunii decembrie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite