Solistul formației Sarmalele Reci vorbește cu studenții orădeni despre libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoltan Andras
Zoltan Andras

Mâine seară studenții orădeni vor avea ocazia de a sta de vorbă cu Zoltan Andras, solistul formației Sarmalele Reci. Tânărul va modera o discuție pe tema Educația pentru Libertate la care au acces toți tinerii, gratuit, așa cum li s-a promis în cadrul Unifest.

Zoltan Andras se întâlnește cu studenții din Oradea mâine, la ora 18.00, la parterul Bibliotecii Județene Gheorghe Șincai. Întâlnirea la care sunt așteptați toți studenții orădeni are în loc în cadrul Unifest. Tinerii vor putea discuta cu solistul pe tema Educație pentru Libertate. Inițial această întâlnire trebuia să aibă loc în cadrul Unifest dar a fost amânată din pricina unor schimbări intervenite în programul artistului.

Zoltan Andras a mai susținut dezbateri alături de studenți din toate colțurile țării. El a fost implicat în numeroase proiecte prin care lupta împotriva drogurilor. Solistul este și coordonator al secțiunii de tineret a Societății Antroposofice din România (gândirea umană ca centru al vieții), consideră că tinerii sunt mai expuși dependenței de droguri pentru ca au pierdut tradiția și codul moral al strămoșilor lor.

Sarmalele Reci

Zoltan este membru al formației Sarmalele Reci (solist și clape) încă din anul 1993.  În cei peste 16 ani de carieră muzicală, formaţia Sarmalele Reci s-a impus nu numai ca una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, ci şi ca un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.  Din discografia lor amintim:  1995 - Țara te vrea prost,  1996 - Aurolac, 1998 - Bucate alese,  1999 - Răpirea din serai, 2001 - Maniac, 2005 - Vaca, 2007 - Adrian Băsescu, 2009 - O seară la operetă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite