Șoferul unui microbuz a provocat un accident în această dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz care venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Italia a intrat în această dimineață pe contrasens, făcând praf un atutoturism Dacia, parcat în fața casei, în localitatea bihoreană Oșorhei. În microbuz erau patru pasageri, dintre care doi au fost transportați la spital.

Potrivit informațiilor primite de la Poliția Rutieră, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 4.30, din cauza oboselii și neațenției șoferului microbuzului. Pierzând controlul asupra direcției, șoferul a lovit frontal mașina parcată în fața casei din Oșorhei, pe E60.

image

Dă click pe poză pentru a vedea o înregistrare video de la accident

Doi dintre pasagerii microbuzului au ajuns la spital, cu diverse fracturi. Sătenii spun că, dacă Dacia nu era parcată în fața casei, microbuzul nu s-ar fi oprit în curte, ci cu siguranță în pereții clădirii. Una dintre persoanele rănite în accident s-a ales cu leziuni grave la față, iar o a doua a suferit un șoc nervos. Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, a transmis că se continuă cercetările în cauză.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite