Șoferul microbuzului care a provocat accidentul de la Lugașu de Jos este din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre victime au ajuns la spitalul din Oradea
Două dintre victime au ajuns la spitalul din Oradea

La volanul microbuzului înmatriculat în Italia, care s-a izbit frontal în această dimineață, de un alt microbuz din Iași, se afla un cetățean italian în vârstă de 62 de ani. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele care l-au determinat să ajungă pe contrasens, într-o curbă periculoasă, pe DN 1.

Potrivit celor mai recente informații comunicate de către inspectorul principal de poliţie Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, italianul a pătruns pe contrasens, într-o curbă periculoasă, în zona de acțiune a indicatorului „depășire interzisă" și peste linia continuă.

Au avut noroc

„A intrat în coliziune frontală cu un alt microbuz, înmatriculat în judeţul Iaşi, condus din sens opus de o persoană în vârstă de 34 de ani, din municipiul Iaşi", a spus Alina Dinu. Cel mai grav a fost rănită o femeie de 53 de ani, care se afla în microbuzul din Iași. Din cauza multiplelor leziuni, aceasta a fost internată în spital. Șoferul italian, ca și pasagerii săi, au suferit răni ușoare. Potrivit informațiilor primite de la Hadrian Borcea, șeful SMURD Oradea, în cele două microbuze ar fi fost, în total douăzeci de persoane.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite